Offset gecacheerde verpakkingen

De uitstraling van een verpakking is zeer belangrijk. Uw product moet op een opvallende manier verkocht worden en uiteraard onbeschadigd in de winkel komen te liggen.

Wierdense Verpakkingen is uw specialist voor het verpakken van offset gecacheerde gegolfd karton in enkele en dubbele golvende formaten. De fabriek uit Oostenrijk die wij hierin vertegenwoordigen voor de Benelux is één van Europa’s meest moderne fabrieken en biedt de zekerheid van een duurzame en economisch antwoord op uw behoeften in combinatie met een ervaren team van professionals.

De productie is geautomatiseerd en heeft op de gehele productieketen, vanaf de ontwikkeling van verpakking, over druk, lamineren, snijden en lijmen tot aan de logistiek afgedekt. Dit geldt ook voor extra functies zoals handgreep applicaties, Nobleprint en venster verlijmen of innovaties zoals twin secure.

In oostenrijk beschikken ze over een volautomatisch hoogbouwmagazijn met 10.000 palletplaatsen. Daarnaast hebben wij in Wierden de beschikking over een magazijn met voldoende opslag mogelijkheden indien gewenst.

Lees meer +