Stretchfolie

Wilt u er zeker van zijn dat uw producten in de juiste staat arriveren bij uw klanten? Dan is goed verzendmateriaal van essentieel belang. En we hebben het dan niet alleen over een goede doos en wat vulmateriaal, maar ook bijvoorbeeld over stretchfolie. Stretchfolie is verkrijgbaar in verschillende varianten; er is altijd een soort dat perfect is voor uw doel.

Wilt u bijvoorbeeld een pallet inpakken en daarbij zorgen voor extra stabiliteit? Dan kunt u bij Wierdense Verpakkingen terecht voor voorgerekte handrollen folie. Met deze lichte en hele voordelige rol van 100% voorgerekt stretchfolie oefent u een constante druk uit op de lading. De pallet wordt niet vervormd en de pallet krijgt extra stabiliteit.

Hoogwaardig stretchfolie kopen

Een van de belangrijkste redenen om uw stretchfolie bij Wierdense Verpakkingen te kopen, is onze uitstekende kwaliteit. Wij verzekeren u van een constante kwaliteit en leveren wat we u toezeggen. We beschikken daarnaast over een breed assortiment en kunnen daardoor altijd een passende oplossing leveren. Ook hebben we ervaring in veel sectoren.

Als u besluit om uw folie of ander verpakkingsmateriaal bij Wierdense Verpakkingen te kopen, dan kunt u rekenen op een snelle levering. Als  uw product op voorraad is, leveren wij dit binnen 24 uur met eigen vervoer. We bezorgen 7 dagen in de week, 24 uur per dag. We kunnen bovendien maatwerk aanbieden. Hiervoor kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Ook voor mini stretchfolie

Werkt u veel met losse producten die u wilt bundelen? Dan is mini stretchfolie de juiste keuze. Bij Wierdense Verpakkingen kunt u mini stretchfolie kopen op een rol van gegarandeerd 300 meter. Deze handrollen zijn heel handig voor het bundelen van losse producten, maar ook bijvoorbeeld voor het vastzetten van hoekbeschermers.

Hoewel de rollen mini stretchfolie erg handzaam zijn en dus ook met de hand te gebruiken zijn, kunnen wij u ook een 10 cm dispenser leveren die u kunt gebruiken om de producten eenvoudig te verpakken. Bij onze klanten zien we dat deze praktische rollen onmisbaar zijn geworden bij het verpakken van verschillende soorten producten.

Veel verschillende toepassingen voor stretchfolie

Misschien bent u nog niet bekend met de verschillende mogelijkheden die stretchfolie biedt. We vertellen er graag meer over. Wist u bijvoorbeeld dat wij niet één soort folie aanbieden, maar meer dan tien soorten? Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor krimpfolie waarmee u producten kunt krimpen, maar ook voor buisfolie, dat beschermt tegen beschadiging.

Een ander soort folie dat veel gebruikt wordt is gatenfolie. Dit wordt vooral voor industriële toepassingen en toepassingen in de land- en tuinbouw gebruikt. De rek van dit folie varieert van 150 tot 250 procent en het kan onder meer gebruikt worden om goederen verpakt te laten afkoelen of drogen. De kwaliteit van het product blijft dan gewaarborgd.

Neem contact met ons op

Bestel uw stretchfolie gemakkelijk bij Wierdense Verpakkingen

Wilt u meer weten over hoe folie ervoor kan zorgen dat uw producten netjes op de plaats van bestemming aankomen? Neem dan gerust contact op met Wierdense Verpakkingen. Wij vertellen u graag meer over de verschillende toepassingen van de diverse typen folie en geven op basis van uw wensen en eisen advies over wat voor u de beste keuze is.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor andere soorten verpakkingsmateriaal en maatwerk. Wilt u bijvoorbeeld uw verpakkingsmateriaal laten bedrukken? Dan kunnen we dat ook voor u verzorgen. Voor alle bestellingen geldt een minimum orderbedrag van € 35. Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw stretchfolie of ander verpakkingsmateriaal!