Leverancier verpakkingsmateriaal Twente

Wanneer u op zoek bent naar een leverancier van verpakkingsmateriaal in Twente, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Wierdense Verpakkingen kunt u terecht voor een breed scala aan verpakkingen.

Leverancier verpakkingsmateriaal Twente

Als u geïnteresseerd bent in onze verpakkingen, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Breed assortiment aan verpakkingen
  • Altijd een passende oplossing
  • Ervaring in uiteenlopende sectoren
  • Snelle levering
  • Ervaring in heel Europa
  • Goede en constante kwaliteit

Wij zijn een totaalleverancier van verpakkingsmaterialen op het gebied van karton, folie, pallets en tapes. Hieronder vallen golfkarton, vouwdozen, massief karton, kartonnen formaten, hoekprofielen, hand- en machinerollen en plastic zakken. Deze plastic zakken variëren van gripzakjes tot grote krimphoezen en verschillende soorten tapes. Al onze verpakkingen zijn niet limitatief: voor al uw verpakkingen hebben wij een passende oplossing. De specifieke verpakkingen worden op maat, uitvoering en op wens van de klant aangemaakt.

Verschillende soorten verpakkingen

Bij een leverancier van verpakkingsmateriaal in Twente kunt u natuurlijk terecht voor verschillende soorten verpakkingen. Wij leveren onder andere zakken en hoezen, folie en tapes, maar ook vouwdozen en pallets en kokers. Daarnaast leveren wij beschermende materialen, enveloppen en omsnoeringsbanden. Bovendien kunnen wij alle producten voorzien van een bedrukking.

Waarom kiezen voor Wierdense Verpakkingen

Wierdense Verpakkingen heeft ervaring in alle branches en levert zowel in Nederland als in heel Europa. De specifieke verpakkingen worden op maat, uitvoering en op wens van u als klant aangemaakt. Wij hebben dan ook voor alle verpakkingen een passende oplossing. Grote voordelen van ons bedrijf is dat wij bekend staan om onze kwaliteit, de snelle levering en het brede assortiment van verpakkingen. Daarnaast bedraagt onze levertijd slechts 24 uur en leveren wij 7 dagen in de week en 24 uur per dag.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over ons als leverancier van verpakkingsmateriaal in Twente? Neem dan eens contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.