Verpakkingen food

Zoekt u verpakkingen die geschikt zijn voor food? Bij Wierdense Verpakkingen kunt u terecht voor een breed scala aan verpakkingen.

Verpakkingen food

Wij zijn een totaalleverancier van karton, folie, pallets en tapes. Dit zijn onder andere vouwdozen, golfkarton en massief karton, hoekprofielen en hand- en machinerollen. Ook kunt u bij ons terecht voor plastic zakken: van kleine gripzakjes tot grote krimphoezen en diverse soorten tapes. Bovendien kunnen wij alle producten voor u voorzien van een bedrukking.

Onze verpakkingen voor food zijn niet limitatief: voor al uw verpakkingen hebben wij een passende oplossing. De specifieke verpakkingen worden op maat, uitvoering en op wens van u als klant aangemaakt. Wij hebben ervaring in alle branches en leveren zowel in Nederland als in Europa.

Voordelen Wierdense Verpakkingen

Voor verschillende verpakkingen voor food hebben wij een passende oplossing. De specifieke verpakkingen worden op maat, uitvoering en op wens van u als klant aangemaakt. We leveren zowel in Nederland als in heel Europa en wij hebben ervaring in alle branches. We zijn een totaalleverancier van diverse verpakkingsmaterialen en alle producten kunnen wij voorzien van een bedrukking. Wij staan bekend om onze kwaliteit, snelle levering en ons brede assortiment aan verpakkingen.

Al ruim 14 jaar zijn wij actief in de verpakkingsbranche. We werken met korte lijnen, zodat u altijd direct te woord wordt gestaan. Daarnaast is onze kwaliteit zeer contant en komen wij altijd onze afspraken na. Onze levertijd bedraagt slechts 24 uur en we leveren 7 dagen in de week en 24 uur per dag. Wij leveren wij specifieke verpakking op maat.

  • Breed assortiment aan verpakkingen
  • Altijd een passende oplossing
  • Ervaring in uiteenlopende sectoren
  • Goede en constante kwaliteit

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar onze verpakkingen voor food en wilt u hier meer over weten? Bekijk dan eens rustig onze website of neem vrijblijvend contact met ons op.